Mandale de lumină 


Mandalele sunt instrumente complexe, care ne oglindesc starea de echilibru si pe care le putem desena, vizualiza sau construi.​Mandalele au fost folosite ca mijloc de exprimare si echilibrare, cu efect vindecator. 

Functioneaza ca matrici pe care creierul le suprapune peste informatia pe care o are deja, facand in plan subtil ajustarile catre starea de echilibru al fiecarui aspect al nostru.

In plus, lucrand cu mandalele aducem echilibru intre masculin si feminin, intre ratiune si simtire, intrucat intregul creier este stimulat: emisfera stanga prin construirea structurii, prin liniile ce dau contur, iar emisfera dreapta prin culoare, prin continutul ce vine sa umple forma.

Conexiunea cu mandalele provoaca deschidere catre noi intelesuri legate de aspectul oglindit. Cu fiecare linie desenata, cu fiecare punct, cu fiecare nuanta adaugata, descoperi cum mandala are o viata si o vointa a ei proprie, pe masura ce reprezentarea ta interioara este potentata si imbogatita. Iar acest lucru se regaseste, inclusiv pe termen lung, in usurinta cu care gasesti solutii, creezi alternative, in libertatea de a-ti manifesta potentialul, de a-ti folosi resursele, in curajul si increderea de a fi TU in orice situatie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s