Curatare energetica cu SALVIE!

Imagini pentru salvie uscata

Salvia – probabil una dintre cele mai cunoscute modalități de curățire energetică. Puneți într-o scrumieră frunze de salvie uscată , aprindeți-o, după care stingeți ( cu grija  pentru a nu vă expune accidentelor). Folosiți mâna pentru a impinge fumul în toate colțurile casei. Fumul de salvie are propietatea extraordinară de a strânge energia negativă dintr-o încăpere și de a ridica nivelul vibrațional. 

Testele au demonstrat că fumul de salvie modifică literalmente polaritatea aerului, încercând atmosfera cu ioni pozitivi.
Curățarea spirituală se face pentru a elimina energiile negative sau spiritele nedorite din casa ta. Este bine sa curățăm casa din când în când pentru a ajusta mediul energetic din casa și pentru a menține pacea. Fie că vă mutați într-o nouă casă sau închiriați un spațiu nou de birouri, este bine ca acesta să fie curățat pentru a alunga energiile negative si a aduce vibrații pozitive.” Afumarea” cu ierburi,  este o modalitate de a curăţa o persoană, un loc sau un obiect de energii negative.
Foarte important de știut, deoarece fumul este de fapt inhalat în plămâni, nu pot exista substanțe de alterare sau aditivi nenaturali. Acesta este motivul pentru care trebuie să utilizați o sursă cu reputație, plante cultivate ecologic și de cea mai pură calitate sau colectarea plantelor proprii. Pot fi folosite in combinație diferite plante: salvie, lavanda, rozmarin, iarba dulce, cedru, ienupăr, tămâie, diverse rășini, etc.

Curățare spirituală cu ierburi înlătură orice energie negativă, gânduri și sentimente negative și ajută la curățarea aurei. Este un ritual de curățare puternic în tradiția Nativ americana, în care plantele sunt arse pentru purificarea emoțională, psihică și spirituala. Eficacitatea se bazează pe teoria că fumul se atașează de energia negativă a spațiului, o curata și o duce cu el, eliberând aceasta energie într -un alt spațiu pentru a fi regenerata, de aceea este este indicat atunci cand facem aceste curățări să avem ușile sau geamurile deschise.

Salvia este o plantă puternică, care ocupă un loc sacru în multe religii, datorită energiilor sale purificatoare eficiente. Acest mic arbust peren este utilizat în bucătărie ca planta de gătit și ca medicament, datorită proprietăților sale antibacteriene, antiseptice și antispastice. Aceasta plantă vindecă, restabilește echilibrul și curăță corpul și mintea de spirite negative și impurități. Aceasta planta puternica a fost folosit de mii de ani în mai multe ritualuri și ceremonii. Druizii si celți utilizau salvia pentru a primi înțelepciune și cunoștințe, dar și pentru protecție și vindecare.

Există mai multe soiuri de salvie folosite în curățare. Numele botanic de salvie frecvent utilizat este Salvia Apiana și este de asemenea, cunoscută sub numele de Salvie alba de California.

Este idicat folosirea salviei crescute la dvs. în grădină,  pentru ca aceasta să nu fie tratată chimic.

Pentru achiziționarea de smocuri de salvie uscată, vă rog sa trimiteți mesaj.

Planta nu este tratată , este sursă sigură, crescută liber și cu multă iubire!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s