Cancerul, cauze spirituale în viziunea lui S.N. Lazarev

In viziunea lui S.N. Lazarev, bolile vin din cauza unor greseli repetate.  Acesta sustine ca este necesar sa trecem peste orgoliul si egoul ce stau frumos la panda sa atace tot ce nu le convine si sa ne asiguram ca totul este trecut prin suflet astfel incat sa functioneze ca un „detergent spiritual”, pentru ca viata voastra sa fie din ce in ce mai frumoasa si sa fim mai sanatosi.

Cauza spirituala a canceruluiconsta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice in aceasta viata, refuzand astfel evolutia.

Cancerul reprezinta o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificila, dar nu imposibila daca cel bolnav isi doreste vindecarea si face ceea ce trebuie pentru a se elibera de tot raul acumulat in decursul anilor.
Doar prin iubire fara conditiifata de tine dumul iti este deschis. Nu este nevoie decat de foarte multa iubire pentru tine si pentru ceilalti. Ura distruge, iubirea vindeca. Dar avem liber arbitru, fiecare alege ce isi doreste. De fapt, cancerul este o boala a sufletului si de aceea trebuie vindecat intai sufletul.

Cancerul este boala intristării, reprimarea sentimentului negativ, deprimarea şi nemulţumirea faţă de sine, de soarta si atasament faţă de viitor.Bolnavii de cancer cad în depresie si regretă trecutul.
Regenerarea iubirii fată de alti oameni este prima cale spre vindecarea cancerului si a altor boli.

Femeile care tin mari suparari in profunzime se imbolnavesc de cancer. De fapt toate emotiile inabusite produc cancerul. Emotiile ascunse multa vreme in tine sfarsesc prin a exploda, ceea ce provoaca si explozia celulelor din corpul tau.

Dacă jignim prin cuvinte persoana iubita, putem să ne alegem cu cancer la buzela limba sau gingii, iar daca vomcritica in permanenta, ne vom imbolnavi de cancer hepatic.

Sursa:oficialmedia.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s