Despre reîncarnare şi întâlnirile karmice negative care intervin în viaţa noastră

Despre reîncarnare şi întâlnirile karmice negative care intervin în viaţa noastră

De ce gemenii sunt predestinaţi să fie mereu împreună?

Un bun aspect cu care să începem analiza acestui subiect este întâlnirea dintre  gemenii de sex diferit, care univitelini sau nu, cei siamezi sau uneori chiar cei de acelaşi sex bivitelini pot fi în situaţia întâlnirii karmice negative. Aceste întâlniri sunt de fapt întâlniri ale unui suflet cu cel mai mare duşman al său dintr-o altă viaţă sau din mai multe. De obicei, întâlnirea se face acolo unde niciunul dintre cele două suflete nu poate fugi. Fiind gemeni, chiar siamezi uneori, vor fi ţinuţi în permanenţă împreună, nu pot fugi, nu se pot despărţi. Chiar dacă nu se suportă unul pe altul, ei sunt obligaţi a sta împreună deci sunt obligaţi să înveţe să se accepte.

Despre reincarnare si intalnirile karmice negative care intervin in viata noastra 2

Încercările minore ale unei întâlniri karmice negative pot avea loc oricând, în orice moment. Încercările majore ale unei întâlniri karmice negative, adevăratele probleme se vor rezolva pe parcursul anilor după un anumit program. Şi anume până la 7, 14 sau 18 ani. De aceea gemenii de sex diferit au toate şansele să dispară din această lume, la aceste termene, dacă nu pot să-şi rezolve problemele prin bună înţelegere. Cel care nu va ceda şi nu va dori să se împace cu celălalt de bună voie, acela va fi oprit.

Care este rolul întâlnirilor karmice cu anumite persoane în viaţa noastră?

Duşmanul din altă viaţă îl întâlneşti în scopul creşterii spirituale. Dacă nu reuşeşti să te împaci în idei cu el, dacă nu te supui, dacă nu înveţi să-l iubeşti, atunci situaţia este foarte gravă. De obicei el se află într-un loc de neevitat: tată, fiu, mamă, fiică, soacră, soră, etc… de aceste persoane nu ai unde fugi. După părerea mea trebuie doar să te supui. Există însă şi alte păreri. Duşmanul din altă viaţă poate fi întâlnit şi la serviciu sau oriunde în această lume. Trebuie doar recunoscut şi acţionat cu grijă şi cu sentimente. Dacă vom învăţa să ne iubim confraţii, să le înţelegem problemele şi să încercăm să-i ajutăm dacă ne solicită aceasta, atunci nu vor mai fi probleme chiar atât de grave. Dacă însă vom rămâne două pietre dure şi ne vom certa la infinit, pot să vă anunţ că infinitul maxim al întâlnirii karmice negative este de 18 ani.

La 18 ani de la întâlnirea duşmanului, dacă problema rămâne tot nerezolvată, unul dintre cei doi duşmani şi anume cel ce nu a dorit deloc să cedeze, va fi oprit şi scos din această viaţă, considerând această viaţă o încercare ratată. Nu ştiu care dintre noi îşi doreşte să trăiască 18 ani de încercări şi poate mai mulţi de viaţă şi apoi să fie considerat un rateu. De aceea vă rog să fiţi mai atenţi şi mai înţelegători cu toţi cei ce vă înconjoară. Renunţaţi la orgoliu. Nu trebuie să fiţi deţinătorii Adevărului Absolut. Este de ajuns dacă reuşiţi să vă iubiţi semenii şi adversarii. Daţi-le ocazia să vă arate că ei sunt vinovaţi pentru această duşmănie. În clipa în care o astfel de întâlnire karmică negativă se rezolvă omul este gratulat în foarte multe feluri, dar cel mai adesea primeşte ajutor în rezolvarea celorlalte karme personale.

E posibil să fim martori la anumite întâlniri karmice negative?

Despre reincarnare si intalnirile karmice negative care intervin in viata noastra 3Ceea ce v-am prezentat aici se poate să nu întâlnim personal, dar putem asista de exemplu de pe poziţia mamei, la certuri majore şi neînţelegeri între tată şi fiu sau fiică sau poate între fraţi. Atunci când observăm aşa ceva la cei ce ne înconjoară este bine pentru noi să dăm o mână de ajutor. Este bine să-i sfătuim să recurgă la dragoste şi bună înţelegere tocmai pentru a-i scuti de necazuri. Oricum cu cât perioada de întâlnire este mai mare cu atât necazurile şi neînţelegerile sunt tot mai mari şi par de nerezolvat. Singura soluţie posibilă a acestor întâlniri karmice negative este dragostea.

Închei cu sfatul meu: este momentul să vă faceţi un bilanţ al gândurilor, vorbelor şi faptelor voastre. Îngerii voştri păzitori şi alte entităţi benefice superioare vă vor ajuta. Se mai pot încă îndrepta unele mici sau mari greşeli sau vicii. Omul îşi poate îndrepta aceste mici sau mari greşeli doar cât este în materie, în propriul său trup, prin propria voinţă. Altfel se mai poate obţine iertarea păcatelor doar prin rugăciunea celorlalţi. Adică a celor care te-au iubit atât de mult, încât să-şi aducă aminte de tine în timp şi să se roage pentru tine. Dar cine garantează că ei nu vor fi prinşi în diferite probleme ca şi noi acum?

Sursas Luiza Românul

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s